5 съвета как да се обличаш като французойка


5 съвета как да се обличаш като французойка

Френските жени са известни със своята класа и стил. Това важи с пълна сила за техния начин на обличане. Ако и вие искате да изглеждате като французойка, следвайте тези 5 стъпки.

1. Изберете неутрални цветове

Неутралните цветове са страхотни, тъй като излъчват елегантност и се комбинират с всичко. Французойките обичат нюанси като черно, бяло и тъмно синьо, защото може да ги носите ежедневно и да ги съчетавате с други неутрални цветове. Или пък може да добавите по-ярки аксесоари. 

2. Качество над количество

Французойките знаят, че е много по-добре да инвестираш в едно нещо, но качествено, отколкото да прахосаш същите пари за няколко по-евтини дрехи, които не само, че не изглеждат толкова стилно, но и има вероятност да се разтегнат, избледнеят...

3. Важно е да ти пасва

Определено едно от най-важните неща, когато пазарувате дрехи, е да обърнете внимание на точния размер и да се съобразите с фигурата си. Забравете за широките якета, прекалено тесните дънки или прилепнали рокли. 

4. Не следвайте тенденциите прекалено много

Да, хубаво е да бъдете в крак с модата, но повечето френски жени си купуват най-класическите дрехи от сегашните колекции, които комбинират с тоалети от минали сезони.

5. Обичайте себе си

Смятаме, че няма нужда да ви обясняваме колко е важно да се обичате. Независимо колко скъпа е една дреха, тя няма да ви стои добре, ако не се харесвате. Французойките определено знаят това, затова се славят със своето високо самочувствие.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама