5 тенденции, които ще са водещи тази година


5 тенденции, които ще са водещи тази година

2017 току-що започна, но топ дизайнерите вече определиха какво ще се носи през следващите 12 месеца.

За тези от вас, които искат да знаят какво ще се случи в модната индустрия тази година и какво трябва да има в гардероба ни, ви предлагаме да се запознаете с 5 основни тенденции.

Къдрици, волани и дантела

Елегантността и женствеността се завърнаха. А какво може да бъде по-женствено, отколкото полупрозрачна дантелена рокля, въздушни къдрици и игриви волани? 

Летни принтове

Ярките флорални принтове са актуални от няколко сезона и има защо. Такива дрехи могат да бъдат носени не само през лятото, но също така и през по-студените месеци. Цветно яке или пола с прекрасни цветя могат да ви помогнат да подобрите настроението си в мрачен ден, напомняйки ви, че лятото наближава.

 

Спортен шик

Спортният шик с неговата универсалност и семплост винаги е бил популярен сред модните почитателки. Само не забравяйте някои основни правила - не комбинирайте повече от 3 различни цвята в тоалета си, избягвайте ярки лога и не претрупвайте визията си с излишни аксесоари.

 

Къси топове

Изглежда, че тендецията от началото на 2000 е намерила обратно път към модния подиум и гардеробите ни. Ежедневен къс топ или топ тип сутиен лесно може да се комбинира с почти абсолютно всичко, независимо дали става въпрос за дънки, пола или къси панталонки.

 

50 нюанса розово

Всички нюанси на розовото бяха навсякъде по ревютата този сезон. Карамелено розово, ягодово розово, тъмно черешово - изберете всеки един от тези прекрасни цвята и ще бъдете в крак с модата. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама