5 тенденции при връхните дрехи за зима 2020


5 тенденции при връхните дрехи за зима 2020
Снимка: iStock/Guliver

Отново дойде това време от годината, когато спираме да мислим за феерични рокли и красиви обувки с токчета, и обръщаме поглед към палтата и комфортните ботуши. Може би и вие сте „на лов” за връхни дрехи, които да се впишат безпроблемно в гардероба ви, без да жертвате личния си стил. Ето защо днес сме събрали някои от най-готините трендове, които освен актуални, са и лесни за комбиниране.

РЕСНИ: ТРЕНДЪТ, КОЙТО ЩЕ РАЗТЪРСИ НОВИЯ СЕЗОН

1. Широка пухенка

Забравете за всички коланчета, буфан ръкави и вталени модели. Тазгодишната пухенка е широка, уютна и може да бъде буквално „нахлузена” върху любимия ви анцуг, който по всяка вероятност е една от най-носените ви дрехи за 2020.

2. Флорални мотиви

Красивите щампи на цветя съвсем не са запазени само за слънчевите месеци. Няма да повярвате колко свежо може да седи едно такова яке в мрачната и сива зима.

3. Металически отблясъци

Това е тренд, който определено не е за всеки. Металическите отблясъци са адски актуални, като се срещат дори и в хамелеонови нюанси.

4. Едро каре

Овърсайз палтата ще бъдат елегантно допълнени от едрото каре през студените месеци.

5. С пухкав косъм

Макар все още да се среща често, “teddy bear” палтото започва да губи точки пред класическата пухенка с косъм (изкуствен, разбира се). Тези ретро вибрации са ни повече от любими!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама