Ресни: Трендът, който ще разтърси новия сезон


Ресни: Трендът, който ще разтърси новия сезон
Снимка: Instagram

Екзалтирайки модния свят по време на Седмиците на модата за сезон есен/зима 2020, дрехите с ресни нахлуват във всички магазини и гардероби на знаменитости със скоростта на светлината. Въпреки че вероятно сте свикнали да виждате ресни по различни аксесоари, тези, които ще ви представим днес, получават далеч по-универсална актуализация.

Модни къщи като Prada са обърнали внимание на ресните в наистина голям мащаб за зимата, дебютирайки с палта със сложни декорации. Romeo Hunte също се „подхлъзна” по тренда, създавайки официални костюми, покрити с дълги ресни и правейки типично забавната тенденция една идея по-луксозна и изискана.

ФРЕНСКИ ШИК: 5 МОДНИ ИДЕИ В СТИЛ "EMILY IN PARIS"

Казано по-просто, този тренд дава възможност да добавите слой вълнение към дадена дреха. Чудите се как да въведете малко ресни във вашия ежедневен стил? Започнете с някое от нашите предложения и в случай, че ви допаднат вибрациите, можете съвсем спокойно да преминете към палто с ресни.

1. Рокля

Добавянето на ресни към малката черна рокля моментално я издига от основен елемент в гардероба към нещо фамозно и запомнящо се.

2. Пола

Съчетана със стилни кожени боти, полата с ресни моментално ще се превърне във вашата to-go визия. А още по-хубаво е, че по магазините вече има сериозен асортимент от цветове.

3. Сако

Добре скроеният, рационализиран костюм е вечен. Сливайки този изискан силует със забавния и щур характер на ресните, променяте правилата на играта по най-добрия начин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама