5 зимни тенденции, които директно преминават в 2023


5 зимни тенденции, които директно преминават в 2023
Снимка: iStock

Не винаги мислим за зимата като за най-стилния сезон. Извън новогодишните и празнични визии, може да е трудно да проявите творчество и въображение отвъд тъмните дънки и сивите кашмирени пуловери. Но тази година сме решени да добавим малко повече старание към нашия външен вид за студено време и сега знаем точно откъде да започнем. Тези 5 тенденции стават все по-популярни в социалните мрежи и подозираме, че ще продължат да се развиват и през 2023!

1. Кожа

Кожени панталони, кожени якета, кожени рокли, кожени ризи – наистина голяма тенденция, която ще продължи своя възход към 2023. Независимо дали предпочитате изчистения външен вид на кожен панталон с прав крачол, или искате да разнообразите нещата с по-модерно яке за мотокрос, няма как да сбъркате, когато става въпрос за кожа.

2. Балетни пантофки

Да, балеринките се завръщат, но версиите за 2023 далеч не са крехките, юношески стилове, популярни в началото на 2000-те години. Този път моделите с повече структура заменят познатите ни пантофки, а силуетите със заострени и квадратни пръсти са също толкова търсени, колкото класическите заоблени стилове.

3. Гръндж и готик

Завръщането на инди тренда отдавна се прогнозираше (помислете за Мелиса Джоан Харт в „Сабрина, младата вещица“, но с повече тъмно червило и мрежести елементи). Добавете към това стилистиката от хита на Netflix – „Wednesday“ с Джена Ортега и не би трябвало да е изненада, че всичко черно, готик и гръндж е в тенденция през зимата на 2023.

4. Миди и макси поли

Поли тип молив и силуети с дължина до глезените заменят микро мини, тъй като температурите продължават да падат. Виждаме все повече кожени и деним модели, които се появяват колкото тези от вълна, коприна или трико.

5. Небесна дискотека

Тази тенденция съчетава няколко различни естетики, включително русалка, ефирен романтизъм и диско. По принцип всичко с малко блясък, прозрачни тъкани като тюл, деликатна дантела и прозрачна коприна ще се впише в тренда. Що се отнася до нюансите, светлосиньо, сребристо и лилаво царуват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама