Тенденциите на 2023: Костюмът на "Жената котка"


Тенденциите на 2023: Костюмът на "Жената котка"
Снимка: Getty Images

Носенето на костюми, които изключително много напомнят на „Жената котка“, изисква увереност. Хейли Бийбър, Сиена Милър и Ким Кардашиян я имат в огромни дози.

Креативният директор на Saint Laurent Антъни Вакарело направи силна аргументация за костюмите, вдъхновени от 70-те и 80-те години на своето ревю пролет/лято ’22, казвайки, че „те прожектират бляскава издръжливост“.

Хейли Бийбър беше от първите, които решиха да експериментират с гащеризон Saint Laurent и обувки на ток. Сиена Милър не чака много и бързо се нареди сред феновете на тенденцията – актрисата заложи на дълбок гащеризон на цветя за участието си в The Tonight Show.

Невъзможно е да говорим за костюмите на „жената котка“, без да споменем Balenciaga. Демна стои зад някои от най-впечатляващите и коментирани произведения. Дуа Липа е носила персонализирани версии на неговите неонови костюми за турнето Future Nostalgia, а Ким Кардашиян смело се издокара с подобен модел за шоуто му за есен/зима 2022.

Носенето на какъвто и да е костюм по тялото е плашеща перспектива, да не говорим за такъв, украсен със смели щампи или декорации, така че защо първо не „опипате почвата“ с обикновен черен модел? Mugler и Alaïa са специализирани в скулптурни стилове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама