Тенденциите на зима 2022: Яке тип юрган


Тенденциите на зима 2022: Яке тип юрган
Снимка: iStock

Нека бъдем ясни - това не е някаква бързоскоростна и супер актуална тенденция тип barbiecore, а по-скоро напомняне за един обичан и вечен елемент от зимния гардероб. Става все по-студено и това може да означава само едно – време е да извадим юрганите – и буквално, и преносно.

Това е времето от годината, когато настроението а ла „не искам да излизам от леглото“ не просто се толерира, но всъщност се насърчава. Палтото тип юрган е верен спътник през последните няколко зими и за наше щастие не е изчезнало от модния радар. Може би феномен, но също и доказателство, че практичността е ключова, особено когато става въпрос за обличане за студено време.

Манията по пухените, дълги и капитонирани якета не показва признаци на отслабване. В крайна сметка, кой не би носил палто, което ви завива и обгръща като юрган дълго след като сте станали от леглото си? Това яке е топло, успокояващо, предпазва ви от непредсказуемото време и – не на последно място – работи в почти всяка обстановка през деня.

Можете, разбира се, да инвестирате и в луксозна опция от Moncler, Sacai или Prada за по-сложен поглед върху любимото ви палто. Ако все още се колебаете относно визията, бъдете сигурни, че всички модни блогъри отдавна са част от култа към пухените палта. А пък и това е идеалният момент всички домошари да покажат как изкусно комбинират пижама, хавлиени чорапи и яке тип юрган като звездите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама