4 тренда, които ще останат в 2022 и с какво да ги замените


4 тренда, които ще останат в 2022 и с какво да ги замените
Снимка: Instagram

Все още сме далеч от началото на 2023, но модата се движи със собствено светкавично темпо, което означава, че шепа тенденции, които обичахме през 2022, вече се чувстват остарели. Не толкова, че да ви накарат да изглеждате напълно демоде, а по-скоро резултат от вълнуващите нови тенденции, които се появяват на хоризонта. Така че, ако жадувате за обновяване на гардероба, ето кои са тенденциите, които ви предлагаме да оставите настрани и какво да носите вместо това.

Откажете се от: Бомбъри / Добавете: Пухени кроп якета

Спортните университетски и авиаторски якета бяха навсякъде по подиумите за есен/зима 2022 и много хора прогнозираха, че ще се задържат до есента, но тенденцията избърза, навлизайки през пролетта и вече не е особено актуална. Под светлината на прожекторите се настанява изрязаният силует на пуф.

Откажете се от: Мини поли / Добавете: Макси дънкови поли

Тенис полите имаха своя момент през лятото и за известно време виждахме Miu Miu micro mini на корицата на всяко списание. Но изглежда, че широката публика не е толкова ентусиазирана от завръщането на полите, които едва покриват дупетата. Вместо това забелязваме все повече модели, вдъхновени от 90-те – като макси дънковите поли, например.

Откажете се от: „Грозните“ маратонки с платформи / Добавете: Ретро силуети

Грубите и „грозни“ обувки, а ла маратонките Balenciaga Triple S, са на път да излязат от мода, приветствайки ретро, минималистични маратонки. Те са много по-опростени и докато някои имат ярки нюанси, повечето са доста неутрални, с може би малка нотка на синьо, червено или зелено.

Откажете се от: Ярко розово / Добавете: Пайети

Добре, ерата на ярко розовото (известно още като Barbiecore) не е наистина приключила, но виждаме много повече модели с пайети, които се появяват като начин да добавите малко блясък и забавление към ежедневния си стил.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама