5 знаменитости, чиито тоалети са вдъхновени от други звезди


5 знаменитости, чиито тоалети са вдъхновени от други звезди
Снимка: Getty Images

Сигурно сте чували, че “всичко ново е добре забравено старо”. И звездите са наясно с тази вечна мъдрост, тъй като често използват идеи от свои колежки, за да блеснат на червения килим. Някои го правят с определено послание, а други просто черпят вдъхновение за нови визии. Днес ще ви представим 5 звезди, чиито тоалети са изглеждали болезнено познати.

Бианка Джагър (1977) и Кая Гербер (2021)

По време на миналогодишната Met Gala, 20-годишната Кая носеше рокля, която доста приличаше на роклята на Бианка Джагър през 1977 г. Дъщерята на Синди Крауфорд определено има вкус, макар и да не е била родена по времето, когато оригиналната рокля е била разходена.

Хеди Ламар (1941) и Емили Блънт (2021)

Шапката, която Блънт избра за тоалета си на Met Gala, ни напомни изключително много на диадемата, която Ламар носеше в Ziegfeld Girl. Но Блънт направи шапката по-опростена и добави други аксесоари.

Шер (2004) и Дженифър Лопес (2019)

Напълно възможно е стилистите на Дженифър Лопес да са били вдъхновени от Шер, когато са проектирали този тоалет. Шер винаги е била известна с любовта си към перуките и пискюлите и залагаше на такива модели в края на 70-те.

Мерилин Монро (1953) и Били Айлиш (2021)

Певицата избра рокля и прическа в класическия холивудски стил на легендарната Мерилин Монро. Интересното е, че Айлиш сключи необичайна сделка с дизайнера Oscar de La Renta - тя се съгласи да носи роклята, ако компанията спре да използва кожа завинаги.

Ариана Гранде (2018) и Кортни Кардашиян (2019)

Кортни Кардашиян и Ариана Гранде са приятелки, а преди 3 години Кардашиян дори пробва външния вид на певицата и сподели снимки в Instagram.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама