6 дрехи, от които има нужда всяка жена с голям бюст


6 дрехи, от които има нужда всяка жена с голям бюст
Снимка: iStock/Guliver

Приятелките ви с малък бюст извъртат очи всеки път, когато започнете да се оплаквате от пищния си бюст ("Да, трябва да е супер трудно да имаш толкова големи гърди..."). Но това, което не знаят, са вашите проблеми при пазаруване. За да ви улесним, ви съветваме винаги да имате тези 6 дрехи в гардероба си.

1. Правилният размер риза

Жените с голям бюст най-добре знаят колко е важно да избират правилен размер риза, която да не се разтваря при движение, разкривайки сутиена им. Понякога е много трудно да откриете модел, който да пасва идеално на гърдите, талията и раменете ви, затова, ако се налага, използвайте услугите на шивач.

2. Потник тип "камизола"

Някои блузи просто не могат да прикрият добре бюста ни, затова решението е да облечете отдолу потниче тип камизола, което да предотврати показването на сутиена. 

3. Структуриран блейзър

Добре ушит блейзър е дреха, която трябва да има всяка жена в гардероба си. Той не само прикрива редица недостатъци, но изчистените му линии очертават фигурата ви така, че гърдите ви да не привличат цялото внимание.

The best jackets, dresses + more in the must-wear color of the season, today on #GirlWithCurves (link in bio)

A post shared by Tanesha Awasthi (@girlwithcurves) on Apr 3, 2017 at 8:37am PDT

4. Панталони с широки крачоли за баланс

Вече имате обем в горната част по природа, затова една умна стайлинг идея е да добавите малко в долната част за симетрия. Може да се спрете на модерните панталони тип кюлоти. Освен, че са много удобни за носене, лесно ще може да ги съчетаете.

5. Рокля с талия

Проблемът с ризите тип туника и правите рокли е, че карат тялото ви да изглежда без извивки. Вместо това, покажете фигурата си тип пясъчен часовник с рокля с подчертана талия или пък сложете колан.

6. Блуза с дълбоко V-деколте

Има време и място за всичко - дори да покажете пищните си гърди. Тук идва на ход дълбокото V-деколте. С него не само показвате хубавия си бюст, но също така триъгълната форма удължава торса.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама