6 съвета как да изглеждате стилно с очила през 2023 (СНИМКИ)


6 съвета как да изглеждате стилно с очила през 2023 (СНИМКИ)
Снимка: iStock

В момента има голямо разнообразие от модели очила (слънчеви и диоптрични), така че можете едновременно да виждате добре и да изглеждате стилно. Ето и 6 експертни съвета, които ще са ви от полза.

1. Опитайте с правоъгълни и квадратни форми

Това лято смелите правоъгълни форми и ярките цветове ще продължат да бъдат модерни в съответствие с жизнената и безгрижна природа на сезона.

2. Очила от смесени материали

Заложете на рамки, които съчетават различни материали - от очила с фини метални акценти до обвити с ацетат стъкла. Златото и среброто са популярни, както и по-фината метална рамка.

3. Носете верижки за очила, но го правете стилно

Старомодните верижки за очила се завърнаха в нов облик и вече не се носят само от нашите баби. Те са любим аксесоар на много дами и е напълно разбираемо - очилата винаги са ви под ръка, а освен това изглеждат добре, ако изберете верижки с камъни, мъниста и качествени метали.

4. Заложете на смели цветове

Бъдете възможно най-смели в избора си на рамки. Експериментирайте с форми и цветове - ще се изненадате какво всъщност ви отива.

5. Съобразете цвета с подтона на кожата си

Искате ли да разберете откъде да започнете с цвета на очилата? Тествайте нюансите въз основа на вашия тон на кожата. Често се препоръчват черни, сиви или сини рамки, ако имате студени оттенъци, докато розово или червено се препоръчват за топъл оттенък.

6. В стил на 70-те

Смелият и непримирим стил от 70-те е на път да се завърне. Помислете за авиаторски очила с градиентни стъкла и сте готови това лято.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама