5 чифта очила, които не излизат от мода


5 чифта очила, които не излизат от мода
Снимка: iStock/Guliver

Много жени харчат твърде много пари за модерни слънчеви очила, които влизат и излизат от мода, преди дори да успеят да ги носят. В момента знаменитости като Бела Хадид и Ема Чембърлейн залагат на изцяло спортни рамки, но нека бъдем честни – само след няколко месеца този тренд ще е отшумял. Ето защо днес няма да говорим за тенденциите, а за онези вечни модели, които издържат изпитанието на времето. Инвестирането в който и да е от тези стилове е сигурна сделка, която ще ви се отплати с годините.

ТОП 5 АКСЕСОАРА ЗА ЛЯТО 2021

Класическо котешко око

Някои от най-популярните слънчеви очила се отличават с женствената форма на котешко око. Леката рамка е особено ласкателна за овални и сърцевидни лица.

Авиатор

Когато говорим за вечни модели, авиаторите са най-добрият избор. Те се носят без усилие, леки са и имат страхотна хладна енергия.

Заоблени стъкла

Кръглите слънчеви очила имат деликатна форма, но и излъчват страхотни ретро вибрации.

Правоъгълна форма

Големите правоъгълни рамки често могат да изглеждат обемисти, особено ако са цветни, така че е добре да ги комбинирате с по-минималистично облекло.

Модел Wayfarer

Този модел на Ray Ban е точно толкова емблематичен, колкото и авиатор, и по всичко личи, че ще се задържи на модната сцена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама