6 типа бельо, които всяка жена трябва да има


6 типа бельо, които всяка жена трябва да има
Снимка: iStock/Guliver

Всички жени притежаваме голяма част от „задължителните” модни елементи – елегантни черни обувки с тънък ток, бяла тениска, износени дънки, стилен блейзър и т.н. Често обаче пренебрегваме онези части от облеклото, които остават скрити от погледите на хората. Да, бельото никой не го вижда. Само че бельото е първото нещо, което слагате върху тялото си и последното, което сваляте, затова не го пренебрегвайте. А ето и кои са моделите, които ще ви накарат да се чувствате различно всеки ден.

Удобни боксерки

Разбира се, започваме с тях, защото удобството е на първо място! Макар да приличат на типично мъжки модел, боксерките могат да изглеждат и адски сладко, стига да подберете свежи и жизнерадостни цветове. А защо пък не си устроите вариация на пижамено парти по женски?

Стягащо бельо за изваяни форми

Носили ли сте някога стягащо бельо? С негова помощ лесно можете да прикриете някои недостатъци на фигурата и поне оптически да свалите 1-2 килограма. Как да не го обичаш!

Бикини за „онези дни”

Ако трябва да сме честни, в „онези дни” от месеца хич не ни пука с какво бельо сме, стига да спре да ни боли корема и да има някой, който да ни донесе килограм течен шоколад. Е, затова повечето от нас имат специални гащи, предназначени именно за този период от месеца – по всяка вероятност износени бикини в неутрален или тъмен цвят, които седят в дъното на чекмеджето през останалото време.

Дантела за „онези вечери”

Повечето дами са свикнали, че за да впечатлят и съблазнят един мъж,задължително трябва да имат в гардероба си дантелено бельо. И още как! Разбира се, секси дантелата върви в комплект с дързък парфюм и високо самочувствие, така че главата горе и в действие!

Стилни прашки

Изборът, който правим при бельото подсказва за нашата женственост, сексуалност, настроения и нагласи. Ето защо прашките задължително трябва да присъстват във вашето чекмедже. Дори да ги носите само с определени тоалети, имате нужда от тях!

Хипстър бикини

Този модел получава името си заради факта, че границите му са точно на бедрата, а талията обикновено е няколко сантиметра по-ниска. Идеален вариант, ако сте сред почитателките на дънките с ниска талия!

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама