62-годишната Кристи Бринкли украси Sports Illustrated


62-годишната Кристи Бринкли украси Sports Illustrated

Супермоделът Кристи Бринкли, която този месец ще навърши 63 години, се завръща на страниците на известното списание Sports Illustrated. Тя ще участва в броя с бански заедно със своите дъщери.

Списанието, което обикновено включва предимно снимки на млади модели, е изключително популярно в САЩ, където през 2014 г., на 50-та си годишнина, продава 785 000 копия.

Новият брой с бански костюми ще излезе на 15 февруари – ден след рождения ден на супермодела. Тя се снима заедно с двете си дъщери – Сейлър Бринкли Кук на 18 и Алекса Джоел на 31, чиито баща е певецът Били Джоел.

"Благодара ти, Sports Illustrated за това, че изпрати силното послание, че хубавите неща идват в различни размери и ние нямаме срок на годност“, написа Бринкли в Instagram. От своя страна изданието посочи на своя сайт, че тя е доказателството за това, че възрастта е само число.

Бринкли застава за първи път на страниците на изданието през 1975 г. Оттогава тя е участвала във фотосесии за Sports Illustrated осем пъти, последната от която е през 2004 г. Тя поставя и рекорд със своите три корици – през 1979 г., 1980 г. и 1981 г. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама