7 модни тенденции, които ще властват тази пролет


7 модни тенденции, които ще властват тази пролет
Снимка: iStock/Guliver

Вече нямаме търпение да дойде пролетта. И докато чакаме да настъпи астрономическата пролет (20 март), ви предлагаме да видите кои тенденции ще бъдат модерни този сезон. Ето какво налагат дизайнерите за Пролет 2017.

Флорални принтове

Пролетта безспорно се свързва с цветята, затова флоралните принтове са прекрасен начин да посрещнете този сезон. Заложете на феерични рокли и поли, удобни блузи и аксесоари.

Hot 🌶 . . For shopping link in Bio

A post shared by Insta Lady Zone (@insta_lady_zone) on Jan 23, 2017 at 2:37am PST

 

Секси крака

С идването на по-топлите месеци дрехите ни започват да стават по-оскъдни. Какво по-секси от това да покажете хубавите си крака с пола с дълбока цепка.

 

Жълто

Жълтото ще е един от най-модерните цветове през идващия сезон. Той е най-добрият антидепресант за тези, на които са им омръзнали студените зимни цветове и мечтаят за топлото слънце. Този цвят е малко по-специфичен, затова трябва да го съобразите с тена си. Ето няколко практични съвета.

 

Много волани

Воланите и наборите винаги са били символ на мечтаност и елегантна женственост, придавайки специален чар на всеки тоалет. Изберете това, което най-много ви подхожда: обемни волани или леки и романтични набори. Въпреки това, трябва да ги съчетавате правилно с фигурата си, тъй като може да се получи обратният ефект.

Style @fashion.bureau ⚪️🔝 ( pic: @miss_gunner )

A post shared by Fashion Details™ (@fashion__detail) on Feb 10, 2016 at 11:32am PST

 

Асиметрия

Асиметрията е една от най-смелите модни тенденции. Това е вкусът на свободата от конвенционалните форми; възможност да бъдеш себе си дори в класическа интерпретация.

Like style?💭 📸 @pepamack Tag your friends and comments ✔️

A post shared by Fashion Details™ (@fashion__detail) on Aug 25, 2016 at 3:35am PDT

 

Големи ръкави

Силуетите стават по-женствени и свободни. 

SS17 Tamara Top + Polyanna @emiliawickstead #floralprint top and matching trousers thank you @marieclaireau @marieclaireuk

A post shared by Emilia Wickstead (@emiliawickstead) on Feb 4, 2017 at 12:50am PST

 

Метално

Металическите цветове карат цялата ви визия да изглежда футуристична. Много дизайнери представиха тази тенденции, затова не се страхувайте да заложите на рокли, поли и блузи, които отразяват света около вас като огледало.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама