7 типа грозни плажни снимки, които не харесваме


7 типа грозни плажни снимки, които не харесваме

Всички си почиваме на морето или поне повечето от нас, но не всички публикуваме всяка крачка по плажа в профила си в Инстаграм или Фейсбук. Ако все пак не може да се сдържите да не се похвалите онлайн и смятате, че ако не споделите, все едно не сте там, ето няколко типа снимки, за които да забравите.

1. Не, това не е селфи

Онзи тип снимки, които на пръв поглед изглеждат случайност, докато не видиш протегнатата ръка... не изглеждат никак естествено.



2. Целувките с гаджето

Момичета и момчета, ние всички сме виждали как се целуват хората, вярвате или не и ние го правим, просто не се снимаме през това време.



3. Кренвирши

Може би най-любимата снимка на повечето жени - снимка на краката. Не изпънати, не във водата, а точно така - приличащи на кренвирши. Не, никак не изглежда добре.



4. Едро(селфи)гърдите

Виждаме, че гърдите ви са големи и без селфитата, на които виждаме само тях. Хората казват, че колкото по-малко се вижда, толкова по-интересно. Уж така, ама...



5. Снимки тип "аз съм модел"

Е, избрахме хубава снимка, за да не засрамим някоя дама, но истината е, че много момичета, които изобщо не изглеждат като модели, обичат да позират като такива. Няма лошо, но не изглежда много красиво.



6. Да ми се види...

... дупето. Хем си снимам лицето, хем обаче то почти не се вижда, за разлика от дупето. Не е нарочно, честна дума!



7. Пия си на плажа

Каква е тази мания хората да си снимат бирите, ментите и коктейлите на плажа, не знаем. В случая не споменаваме и сянката на телефона от слънцето.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама