76-годишната Шер закри ревюто на Balmain (ВИДЕО)


76-годишната Шер закри ревюто на Balmain (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Шер доказа, че макар да e вече на 76 години, тя изглежда повече от прекрасно за възрастта си. Певицата закри ревюто на Balmain на Седмицата на модата в Париж. Дефилето беше грандиозен вечерен модно-музикален фестивал - благотворителен спектакъл с участието на звезди, най-новите модни творения и изпълнения.

Дизайнерът Оливие Рустен доказа, че е сред най-големите световни шоумени в света на модата. За пореден път той организира не шоу, а фестивал за Balmain, проведен на огромен стадион.

Разбира се, най-важният момент бе финалът, когато дизайнерът Рустен излезе ръка за ръка с Шер. Носителката на награда "Оскар" се появи на модния подиум усмихната, като предизвика ентусиазирани възгласи от публиката. Тя носеше мраморно боди от ликра с дълбоко деколте, традиционните за модната къща заострени рамене, черен клин и обувки на високи платформи. "Просто си изкарах най-добре на сцената, почувствах се страхотно", написа тя в Twitter по-късно.

От Balmain казаха, че почитат най-доброто в храната, музиката и модата в издигнато селище, пълно с трибуни - на стадион "Жан Буен" в западната част на Париж, традиционно приемащ повече ръгби мачове, отколкото модни творения. Около 10 000 билета бяха предвидени за широката публика, но при условие, че зрителите направят дарение за благотворителност.

На фона на пищността на някои гости може да им бъде простено, че забравиха, че целта на събитието бяха дрехите. Визиите съчетаваха конфекцията с висшата мода, а дизайнерските екипи на Balmain бяха заложили и на органични материали. Представено бе уникално бюстие, създадено с кора от кестенови дървета, имаше и модели, изработени от материали от тресавища и ливади, всички омекотени във вода.

Шоуто бе емоционално и културно изследване за самия Рустен, който открито говори за осиновяването си и наскоро откри, че биологичните му родители са от Африканския рог.

"Влиянието на Африка, разбира се, е доста лесно забележимо", заяви дизайнерът.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама