8 факта за „Сексът и градът“, които не знаете


8 факта за „Сексът и градът“, които не знаете

Мислите си, че знаете наизуст всеки излъчван епизод на „Сексът и градът“? Че познавате Кари, Саманта, Миранда и Шарлот сякаш са вашите най-добри приятелки? Е, много вероятно е да сте прави, но днес със сигурност ще ви изненадаме с някои „секретни“ факти за сериала.

Кари Брадшоу наистина обича дрехите

Колко ли пъти милиони момичета са въздишали по невероятните тоалети, с които Кари се появява в сериала... Истината е, че това съвсем не е случайно! В действителност Сара Джесика Паркър е имала клауза в договора си, която е гарантирала, че тя винаги ще е облечена стилно и никога няма да се появи гола.

Известната туту пола струва само 5 долара

Всъщност, тюлената поличка, която стана емблематична за целия сериал, е съвсем случайно попадение на стилистката Патриша Фийлд. Тя споделя, че я е намерила на сезонна разпродажба за 5 долара и дори не е била сигурна дали ще влезе в употреба!

Всички обици на Миранда са с клипс

Актрисата Синтия Никсън няма дупки на ушите, така че всички забележителни обици, с които се е появявала в сериала, са с клипс.

Никой тоалет не е обличан два пъти

В „Сексът и градът“ явно всички обичат дрехите, защото няма аутфит, който да е обличан 2 пъти. Изключение прави коженото палто, с което Кари се появява във финалния епизод. За пръв път то е било облечено в пилотния епизод – каква случайност.

Сара Джесика Паркър и Ким Катрал са влюбени в токчетата

Почти ежедневно и двете актриси са прекарвали по 18 часа на токчета, снимайки сериала. Но докато Синтия Никсън и Кристин Дейвис са се преобували по време на почивките, двете кокони са седяли през цялото време с токчета.

Наташа на Тузара носи само бели дрехи

По този начин сценаристите са се опитали да изградят образа ѝ на сладка и невиина съпруга.

Вивиян Уестууд наистина пише бележка за Кари

Сещате ли се за епизода, в който Кари получава мечтаната булчинска рокля с прикрепена бележка от Вивиян Уестууд? Е, макар дизайнерката да не харесва сериала, бележката е напълно автентична!

Колието на Кари се продава в интернет

Стилистката Патриша Фийлд и до ден днешен продава прословутото колие на Кари като част от собствената ѝ колекция „Сексът и градът“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама