9 тенденции при булчинските рокли за 2015


9 тенденции при булчинските рокли за 2015

Въпреки че всички булчински рокли се носят по един и същи повод, има стотици модели, кройки, цветове, от които да избирате. За да ви помогнем, ще ви покажем 9 тенденции при булчинските рокли, които ще са хит през 2015.

Гол гръб


Повечето булки не искат да се обличат прекалено секси, тъй като се притесняват от реакциите на по-възрастните роднини, но не пречи да добавите малко чувственост към визията си. Роклите с гол гръб са най-доброто решение.

Сърцевидно деколте


Тази форма на деколтето подчертава много хубаво бюста и определено гласуваме за нея с две ръце.

Ретро рокля


И тази година винтидж стилът е сред топ тенденциите при булките – заложете на модели и аксесоари от 20-те или пък 50-те.

Дълъг шлейф


Внимавайте къде ходите, защото дългите шлейфове се завръщат на мода.

Цветя по роклята


Цветята не трябва да са само декорация на масите или ресторанта, а може да красят и роклята ви. Заложете на нежен флорален принт в светли тонове.

Интересна материя


Понякога не може да нарушите класиката. Ако искате традиционна рокля с индивидуален почерк, просто изберете по-интересен плат.

В прасковено


Ако не искате да се вречете във вечна вярност на любимия си в бяло, може да го направите в някои нежен пастелен цвят като прасковено.

Слоеве тюл

Вместо голяма принцеска рокля с кринолин, може да изберете такава с много пластове тюл. Така ще създадете желания обем, без да прекалявате.

Апликации


Украсете роклята си с красиви апликации - цветя, пеперуди...

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама