Банските, които ще носим това лято (снимки)


Банските, които ще носим това лято (снимки)
Снимка: iStock/Guliver

Няма да ви съветваме какво да изберете, а само ще ви помогнем да се ориентирате в морето от трендове и да изберете най-подходящия за вашата фигура бански. Преди да следвате която и да е мода, си припомнете следното: най-успешната тенденция е да следвате собствения си усет, за да се чувствате добре в кожата си.

С любов от 80-те

Не се чудете, а веднага обърнете внимание на банските костюми от две части с долнище с висока талия! Тя не е ново попълнение в тенденциите, а по-скоро е нещо като постоянен обитател на модния департамент, посветен на морето и ваканциите. Високата талия ще ви помогне да „приберете“ несъвършенства, ако има такива. Ще издължи фигурата ви (което си е едно неустоимо предимство) и ще ви пренесе в 80-те години при Одри Хепбърн, в която непременно ще се превърнете, ако комбинирате банския си с ретро очила и сламена шапка.

Джунгла на плажа

Нали не сте изненадани, че животинските принтове присъстват и в банските костюми? След зимата, пролетта и неспиращия порой от десен след десен е логично намекът за дивата в нас да бъде прочетен и при банските. Можете да избирате между леопардова щампа, змийски шарки и черно-бели десени, напомнящи зебра. Удачно е да ви напомним да избягвате при всякакви обстоятелства животински модели в неонови цветове. Няма нужда да прекаляваме, нали? И без това плувното облекло е доста оскъдно, по-добре да не миксираме трендовете.

Ретро, но не съвсем

Нека бъде ясно – целите бански от 70-те години претърпяват нещо като ренесанс и не можем да не се влюбим в тях! Кройките са малко по-обрани, не покриват повече от нужното и всички идват с коланче на талията. Всички! Толкова подходящи са за тези, които искат да подчертаят талията си, колкото и за тези, които не искат. Този тип бански сякаш е магически създаден да създава извивки, но и да прикрива последната тортичка в повече. Неговият близнак – костюмът от две части с халки или катарами също ще ни бъде компания в почти всички пътувания.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама