Дизайнерката, която облече Деси Радева за концерта във Виена

  • Дизайнерката, която облече Деси Радева за концерта във Виена
    Дата: Снимки: Президентство
Дата: 02.01.2018 Снимки: Президентство
Iwoman.bg

В първия ден на 2018 година българският държавен глава Румен Радев и съпругата му Десислава Радева бяха на посещение във Виена по лична покана на федералния президент на Република Австрия Александър Ван дер Белен. Двамата бяха почетни гости на световноизвестния Новогодишен концерт на Виенската филхармония в златната зала на "Музикферайн".

Първата дама се беше спряла на елегантен тоалет в светло розово с кристали. Роклята й предизвика много положителни коментари, тъй като Радева изглеждаше изключително стилно в нея.

Както стана ясно, тоалетът й е дело на българската дизайнерка Невена Николова. Именно тя облече част от гостенките на сватбата на Пипа Мидълтън миналата година.

Самата Деси благодари на дизайнерката за красивата си рокля. "Просто Nevena! Благодаря ти!", написа Радева във Facebook и публикува няколко снимки от посещението си във Виена.

"Рокля НЕВЕНА за Десислава Радева. Розово букле и десетки нюанси и видове кристали Сваровски в знак на уважение към Австрия", написа след това Невена Николова в социалната мрежа.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.