Дрехите, които правят всяка жена привлекателна


Дрехите, които правят всяка жена привлекателна
Снимка: iStock/Guliver

Проучване, изготвено от Who What Wear, е разкрило дрехите, които правят една жена най-привлекателна в мъжките очи. От класическата черна рокля до блузите с голи рамене, ето 7 неща, които трябва да присъстват в гардероба ви, за да привличате мъжете.

1. Малка черна рокля

Перфектната малка черна рокля е необходима за всяка жена. Тя е идеална за специални поводи, както и за ежедневието. Супер практична и може да я комбинирате с по-ярки аксесоари.

2. Високи обувки

Всяка жена има нужда от чифт високи обувки за специални поводи. Те издължават тяло, подобряват стойката и създават оптическа илюзия за по-слаби и дълги крака.

3. Нещо червено

Има няколко елемента, които акцентират върху сексуалността на жената и червеният цвят е сред тях. Учените казват, че жените, носещи червено, са най-привлекателни за мъжете, дори да става въпрос само за червено червило.

4. Голи рамене

Голите рамене са супер женствени и секси. Блузите и роклите с паднали рамене са вашият избор, ако искате да покажете плът, без да разкривате прекалено много.

5. Кожено яке

То е сред основните неща, които трябва да присъстват в гардероба ни. Коженото яке придава на визията ни дръзко излъчване, съчетано с шик.

6. Дантелени елементи

Трудно е да намерим материал, който да е толкова романтичен, както дантелата. Тя може да сладка, флиртаджийска или секси, в зависимост от повода. Само няколко дантелени елемента върху блузата/роклята могат да ви накарат да изглеждате по-привлекателно.

7. Гол гръб

Той е модерен и секси, затова определено трябва да присъства в гардероба ви. Блузите и роклите с голи рамене са прекрасен избор, за да покажете малко повече плът и същевременно да изглеждате класно.

И най-важното - самочувствието. Може да облечете дори изчистена бяла тениска, но ако я носите самоуверено, мъжете са ви в кърпа вързани.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама