Ексклузивна мода и социална кауза за финал на Sofia Fashion Week AW 19/20

  • Ексклузивна мода и социална кауза за финал на Sofia Fashion Week AW 19/20
    Дата: Снимки: Виктор Налбантов
Дата: 24.09.2019 Снимки: Виктор Налбантов
Iwoman.bg

Даниел Бачорски и професионално почистване "Бонанза-Бачорски" откриха гала вечерта на Седмицата на модата с призив да запазим планетата ни чиста. Мария Силвестър, Симона Пейчева, Катеро Евро и самата Мария Бонева - организатор и режисьор на Sofia Fashion Week, дефилираха за каузата. Атрактивни костюми и маски символизираха замърсяването по света и криеха самоличността на дамите на подиума до кулминацията. На финала Даниел Бачорски излезе на ръце с новородената си дъщеря, а слоганът на стените в залата гласеше - "Чистотата на планетата зависи от нас".

Модните дефилета бяха открити от неподражаемия Стоян Радичев и неговите елегантни и зашеметяващи рокли. Колекция Nirvana е поредният шедьовър на дизайнера, а залата избухна в бурни аплодисменти.

Bapa Kids Store завладяха сцената с най-забавното ревю от вечерта - с модели деца клиенти на бранда, които представиха новите предложения на бутика.

Илия Георгиев, познат като гласа на Big Brother, откри ревюто на италианския бранд Inside Us с кратка реч и облечен в модели на марката. Колекцията беше поредното пътешествие из нестандартното, различното и запомнящото се. Дамските и мъжки дрехи за смелите бяха съпроводени от креативна мултимедия.

Арт директорът на Sofia Fashion Week Антон Узунов представи своята най-нова колекция - Last Minute. Тя олицетворява творческия хаос на дизайнера и бранда Antony Langountin, въплътен в дамски облекла, издържани в черно, бяло и атрактивни елементи от пера. Авторската хореография бе завършекът на представянето.

Грандиозният финал бе отреден за Hrisima Fashion и дизайнера Хрисимира Пърпалова. Елегантни женствени рокли, пресъздаващи магичния свят на перата - индианският символ на свободата на духа, дефилираха под звуците на завладяваща мелодия.

За доброто настроение се погрижиха с музиката си Вирждиния Събева и Манал Ел Фейтури.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.