Гери-Никол и Тита дефилираха на Sofia Fashion Week 2018


Гери-Никол и Тита дефилираха на Sofia Fashion Week 2018
Снимка: Ivan Yordanov Photography

В момента София е най-горещото модно място. Причина за това е, че вчера стартира Sofia Fashion Week Пролет/Лято 2018. По подиума се разходиха и хитовите изпълнителки Тита и Гери-Никол, които влязоха в ролята на манекенки.

13 бранда показаха своите ексклузивни колекции в зала ЕФЕ на хотел Маринела пред погледите на любители на стила.

Евгения Живкова даде старт на модните дефилета с 12 модела от колекцията си Пролет/Лято 2018. Вярна на своя елегантен стил дизайнерката показа пред аудиторията изчистен силует и класическа комбинация от черно и бяло. Разкроени манта и сака, рокли с дължина над коляното, с вградени биета и ширити в облеклата бяха част от новите предложения на "Модна къща "Жени стил". Не липсваха и свежи пролетни цветове като синьо,цикламено и бледо розово в комбинация с коприна,дантела, тафта и лен.

Креативният бранд Djofra Fashion пренесе публиката в един различен, пъстър и богат на емоции свят, в който сами определяте правилата. Колекцията им "Няма такава жена!" е вдъхновена от любовта към истинската женска красота и заобикалящия я свят.

В ролята на манекен за модният бранд 29DESIRESдефилира поп изпълнителката Тита на фона на своето парче "Антилопа". Животни и принтове на животински кожи,леопард, тигър, антилопа, зебра и змия се разходиха по модната сцена. Те са само част от вдъхновението в щампи, което е едно закачливо намигване към модерната жена, която иска да е всичко друго но не и банална в избора си за деня. Дизайнерът Георги Драгнев беше заложил на спортния градски шик отговарящ на динамиката на живота.

Модният спектакъл продължи с изпълението на Гери-Никол, която представи българския бранд IMANE. За първи път дизайнерът Антония Стоянова участва на Sofia Fashion Week SS 2018 и впечатли препълнената зала ЕФЕ на хотел Маринела с много свежа колекция.

С балетен етюд започна ревюто на Биляна Йотовска,която донесе на сцената много лятно настроение с колекцията от бански костюми. Лице на лейбъла този сезон е модела Гери Дончева, която откри ревюто заедно с дъщеричката на Биляна Йотовска. Тя предложи спортни клинове и домашни пижами. Колекцията на Biliana Yotovska label пленява с изключително свежи принтове.

Сред останалите марки, които представиха новите си предложения за топлия сезон, бяха КWIAT, PAPENA, бутик VIGGO,  N- style, CODE FIT и AMARI.

Българската вечер завърши с един модерен поглед към българската народна носия с дебютната колекция "ЕТНО мечта" на дизайнерката Елена Христова.

Колекцията и е създадена с много любов и отговорност към българския фолклор. Облеклата имат автентичен дизайн и индивидуален стил, вдъхновени от народното творчество. Тоалетите са украсени с ръчно правени бродерии, орнаменти, стилизирани елементи и фолклорни мотиви, съчетани с елегантност, изтънченост и майсторство. За цялостната визия допринасят и аксесоарите към облеклата – пафтите и красивите цветя в косите.

Sofia Fashion Week пролет-лято 2018 продължава и днес 28 март (сряда) отново в зала EFE на хотел "Маринела", където ще видим Haute Couture ревюта и булчински рокли на топ български дизайнери и марки.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ БЕКСТЕЙДЖА ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама