H&M си партнира с MOSCHINO


H&M си партнира с MOSCHINO
Снимка: H&M

Разговор на живо в Instagram между Джиджи Хадид и приятеля й Джеръми Скот разкри новината, че следващата дизайнерска колаборация на H&M е с MOSCHINO – култовата италианска марка, с която Джеръми Скот вкарва нова доза поп енергия, след като през 2013 г. заема поста творчески директор.

Колекцията MOSCHINO [tv] H&M ще се продава онлайн и в избрани магазини на H&M в целия свят от 8-ми ноември.

Разговорът между Джиджи Хадид и Джеръми Скот бе прожектиран на дигитални екрани по време на ежегодното парти на MOSCHINO в Коачела, Калифорния и беше излъчен на живо в Instagram.

Джеръми и Джиджи бяха облечени в първите модели от колекцията MOSCHINO [tv] H&M – колекция, изпълнена с жизненост, игривост и хумор, които са присъщи за марката и я превърнаха в една от най-обичаните в света на модата днес. Специално за H&M Джеръми Скот е създал нови дамски и мъжки колекции MOSCHINO, както и пълна гама аксесоари и дори някои допълнителни изненади.

"Много се вълнувам заради MOSCHINO [tv] H&M. Работата ми е да се свързвам с хората чрез модата и с това сътрудничество ще успея да се докосна до много повече от моите почитатели, отколкото някога е било възможно", казва Джеръми, творчески директор на MOSCHINO.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама