Идеалният гащеризон според фигурата

  • Идеалният гащеризон според фигурата
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 17.02.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

През последните години гащеризоните са завърнаха с пълна сила, за което може да благодарим и на звездите, които често ги носят. Те са много практични, тъй като няма нужда да комбинирате различни тоалети, което със сигурност ще ви спести време сутрин. Ако се чудите кой е най-подходящият гащеризон за вас, ви предлагаме да видите какъв да изберете според фигурата си.

Ако сте висока, пробвайте гащеризон с широки крачоли

Ако сте жена, която може да се похвали със стройна и висока фигура, може да изберете модел с повече плат. Това означава, че гащеризон с широки крачоли изглежда прекрасно върху вас. Изберете такъв с дължина от 90 см или по-дълъг, или пък бъдете смели и изберете модел до глезена.

Ако сте нисичка, пробвайте тесен модел

Малката фигура лесно може да бъде "погълната" от прекалено много плат, затова ви препоръчваме да се придържате към по-слабите силуети. За да може визуално да удължите визията си, бъдете сигурни, че цветът или принтът е непрекъснат от горе до долу.

Ако имате форма на круша, пробвайте гащеризон с паднали рамене

Ако имате по-широки бедра, няма нужда да ги прикривате - просто балансирайте, като покажете малко плът в горната част. Що се отнася до долната част - изберете прав силует или такъв с широки крачоли.

Ако имате форма на ябълка, пробвайте гащеризон с подчертана талия

Създайте илюзията на пясъчен часовник с еластичен колан и отвлечете вниманието от коремчето си с помощта на горна част с декорация.

Ако имате големи гърди, пробвайте гащеризон с V-деколте

Сигурно мислите, че трябва да се прикриете, но тайната всъщност е да оставите гърдите си да дишат. Не много дълбокото деколте с V-форма всъщност намалява бюста, тъй като няма пластове върху него. Подчертаната талия и по-широките крачоли ще балансират пропорциите.

Ако имате малки гърди, пробвайте гащеризон с къдрици/волани

Когато имате малък бюст, създаването на извивки е по-лесно, отколкото смятате. Едни прости къдрици в горната част добавят обем. 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.