Как да изглеждаме елегантно с ярки маратонки


Как да изглеждаме елегантно с ярки маратонки

Знаем, че думите „елегантност“ и „маратонки“ трудно могат да бъдат поставени в едно изречение, но ви обещаваме, че наистина ще се влюбите в страхотните комбинации, които се получават с един чифт спортни обувки в ярък цвят и голяма доза въображение.

С миди пола

Носенето на ярки маратонки като акцент е чудесен начин да покажете смелостта си. Изберете маратонки в ярката розова гама и ги добавете към аутфит в по-приглушени тонове като сиво. Не се притеснявайте да комбинирате с рокли, поли, пък били те и от тюл.

Със скини дънки

Продължаваме с „розовата“ вълна, която изглежда чудесно и в компанията на скини дънки. Тук също важи правилото за поне една неутрална дреха. В случай, че дънките ви са тъмно сини, облечете сиво палто, жилетка или тениска.

Със стилна кожена чанта

Да не си помислихте, че маратонките се комбинират само със спортни раници? Те изглеждат чудесно и с големи, елегантни чанти, с каквито бихте отишли на работа.

С кожено яке

Следващото ни предложение е да излезете на пролетна разходка с ярко сини маратонки и кожено яке. Комбинацията изглежда невероятно стилно, така че съвсем не е предназначена само за парка.

С блейзър

Спортно-елегантният стил никога не е бил по-широко скроен! За да сте в крак с тенденциите на новия сезон, то задължително трябва да имате поне един чифт маратонки в ярък цвят, които да комбинирате на практика с всичко. Блейзър, къса пола и спортни обувки в жълто определено е комбинация, която заслужава внимание!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама