Как да носим актуалните лоуфъри


Как да носим актуалните лоуфъри

В модата за сезон пролет-лято доминира небрежният стил, а високите токчета отстъпват пред равните обувки. Кецове, лоуфъри, балерини, мокасини… С декоративни капси, камъчета, оригинални животински муцунки или пък изчистени, семпли и елегантни – разнообразието е очевидно! Днес ще обърнем по-специално внимание на лоуфърите, показвайки ви няколко свежи идеи за комбинация.

Лоуфърите като акцент

Лоуфърите с техните щампи и ярки цветове биха могли успешно да бъдат акцентът в целия ви тоалет. На пазара можете да намерите всякакви декорации – от леопардов принт до ярък цикалемен цвят, допълнен от капси. Разбира се, трябва да бъдете доста внимателени, избирайки подобен десен и да „притъпите“ цветово останалата част от аутфита.

С миди пола

Разкроените поли с дължина под коляното обещават да бъдат доста актуални и този сезон. Няма да сбъркате, ако ги комбинирате с изчистени лоуфъри.

С деним

Разбира се, накъде без вечния деним? Тук можете да оставите въображението си да работи на пълни обороти, защото лоуфърите биха си паснали еднакво добре и със скини дънки, и с бойфренд, а защо не и с дънков гащеризон.

Рокля и спортни лоуфъри

Много дами предпочитат да заложат на по-спортните модели лоуфъри, които са с висока бяла подметка и наподобяват кецове. Нека спортната им визия не ви плаши, защото освен изключително удобни, те се комбинират лесно дори със стилни рокли.

С животински елементи

Ако наистина държите да сте в крак с модните тенденции, то задължително трябва да се сдобиете с поне един чифт „котешки“ лоуфъри. Животинските елементи присъстваха на абсолютно всички ревюта на Седмиците на модата в Милано и Ню Йорк. С ушички, пух или просто щампа на лисица или котка – това е топ тенденция на сезон пролет/лято 2016!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама