Какво да очакваме от Sofia Fashion Week Пролет/Лято 2019


Какво да очакваме от Sofia Fashion Week Пролет/Лято 2019
Снимка: HiLife

Много изящни тоалети, красиви жени и блясък ви очакват на Sofia Fashion Week Пролет/Лято 2019. Това обещаха организаторите на модното събитие, което ще се проведе от 26 до 29 март в зала EFE на хотел "Маринела".

Присъстващите на днешната пресконференция се запознаха с акцентите от програмата на тазгодишното издание, представени от организаторите, сред които собственикът на Code Fashion, Мария Бонева, и PR мениджърът на SFW и хотел "Маринела", Ангелина Ангелова.

Сред акцентите е Pop Up Store. Този нов елемент от програмата на SFW ще даде възможност на всички български и световни дизайнери да изложат моделите от подиума в магазин, където гостите ще могат да закупят своите фаворити.

Илияна Петрова разказа повече за бранда Miami Bag, който ще бъде представен в рамките на Sofia Fashion Week. Албена Петрова сподели повече за Curiel и марката за парфюми Angelo Caroli, които ще долетят от Монтенаполеоне, Италия. Дизайнерите на Princess Fashion, FEDE, Djofra и Imane представиха идеите зад новите им колекции и представиха по два от моделите, които ще видим на подиума.

Ето какво още предстои:

Първа вечер, 26.03.2019 г.

Представяне на български марки и дизайнери

Начало на седмицата на модата ще имат честта да дадат водещите Елица Стойчева и Златина Иванова и родни брандове като Vanitta, Djofra Fashion, GoTo Jewellery and Diamonds, I.Chervenkova, Biliana Yotovska Label, Kwiat, Wolf Walley, Amir и One&Only. След бляскавото откриване партито ще продължи в ресторант Bulgar с Цвети от Expose.

Втора вечер, 27.03.2019 г.

Представяне на булчински и Haute Couture колекции на български марки и дизайнери

През втория ден модни къщи като Berna Moda, Aggressor, Karam Daya, Fede, Banderol, Princess, Lusso и Paloma Fashion ще пренесат гостите в красив приказен свят с пищните си Haute Couture, булчински и мъжки колекции. За настроението този път ще отговарят не само водещите на FaceControl, но и изпълнителят Venzy. След края на шоуто партито ще продължи в Street Lounge за едно Hookah Heaven Fashion Party.

Трета вечер, 28.03.2019 г.

Представяне на световни марки и гост дизайнери от чужбина

Sofia Fashion Week ще представи и модно вдъхновение отвъд границите на България. Световните дизайнери и брандове като Bapa Kids и Curiel ще покажат облекла за малки и големи. На сцената ще се качат също Inside Us, Sena Design, Nina Naustdal и Marvin Nonis. За забавлението на гостите ще се погрижат Murda Boyz, а афтърпартито ще е в Sasa Fashion Food & Club.

Четвърта вечер, 29.03.2019 г.

Гала вечер и закриване на SFW SS 2019 с представяне на самостоятелни ексклузивни ревюта на български марки и дизайнери

Грандиозен финал ви очаква през последната вечер на Sofia Fashion Week. За магическото изживяване ще се погрижат талантливите и артистични Stoyan Radichev, IMANE, Ursula Fashion Art of Hair, Antony Langountin, Iskra, One&Only и Carducci. Ще можете да се насладите на интересно акробатично шоу от балет Мегами, както и на присъствието на любимото ефирно дуо, Зуека и Рачков, на сцената на събитието. Тази бляскава вечер е поверена на водещите Теодор Тодоров и Боряна Баташова и ще продължи с грандиозно парти в Megami Club.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама