Оскари 2020: Модните отличници на червения килим


Оскари 2020: Модните отличници на червения килим
Снимка: Getty/Guliver

92-та церемония по връчването на награди „Оскар“, която се проведе в неделя вечерта в Лос Анджелис, „закри“ сезона на червените килими. Съвсем очаквано, наградите не разочароваха, показвайки тенденциите във висшата мода, примесени с доста личен стил от страна на актрисите. Победителите в различните категории пък може да видите ТУК.

Честно казано, дръзките цветове и обемните рокли тази година сякаш бяха доста ограничени, което ни остави малко разочаровани. От друга страна обаче, събитието донесе по-приглушена цветова палитра - много черни тоалети, няколко бели и тук-таме нещо по-ярко, което помогна на различните модели да изпъкнат. Вижте кои рокли се издигнаха до върха в списъка с най-добре облечени знаменитости.

Чарлийз Терон

Красавицата се бе спряла на извайваща черна рокля, подчертаваща финия й силует, на Dior Haute Couture. Деколтето бе украсено с диамантено колие на Tiffany & Co.

Пенелопе Крус

Пенелопе избра да носи рокля по поръчка, която възражда модел от колекцията Haute Couture на Chanel от 1995 година. Ретро аутфитът бе съчетан с цвете камелия и перлен колан – всички запазени марки на модния гигант.

Натали Портман

Актрисата бе може би с един от най-впечатляващите тоалети на вечерта. Черна рокля със златни елементи, досущ като гръцка богиня, от Dior Haute Couture. Истинско събитие обаче се оказа черното й наметало, върху което бяха бродирани имената на всички жени режисьори, които не бяха номинирани за статуетка.

Марго Роби

Красавицата, превръщаща се в секс-символ на Холивуд, също заложи на доста изчистен черен модел на Chanel.

Рене Зеуегър

Няма как да не се влюбим в минималистичния дизайн с едно рамо и белите пайети на Armani Prive. Прибраната коса на актрисата допълва перфектно външния вид.

Рууни Мара

Половинката на Хоакин Финикс винаги е била фен на черните рокли и тази вечер не беше изненада, когато се появи с произведение на изкуството на Alexander McQueen.

Флорънс Пу

Тази многопластова рокля на Louis Vuitton беше глътка свеж въздух сред морето от черни и бели тоалети.

Бри Ларсън

Ларсън блестеше в ръчно изработена рокля на Celine с над 120 000 пайети, 110 000 стъклени мъниста и 13 000 кристали Сваровски.

Кейтриона Балф

Звездата от сериала „Друговремец“ блестеше с черна рокля Valentino с елегантен розов детайл.

Лили Олдридж

Ангелът на Victoria's Secret се появи на събитието с винтидж рокля на Ралф Лорън, бижута Bulgari и обувки на Jimmy Choo.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ОТ ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама