Риана вече има и марка бижута (снимки)

  • Риана вече има и марка бижута (снимки)
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 05.11.2019 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Риана, която е основател на модната марка Fenty, пусна и собствена колекция бижута, кръстена The Cameo, съобщи Wonderzine.

В основата на всички продукти на певицата е камея - украшение, изработено от камък с помощта на резба. Kамея е символ на безстрашие, възвишеност, креативност и радост, твърдят от компанията.

Както се казва в прессъобщението на Fenty, колекцията е била създадена, за да се увековечи красотата на афроамериканката. 

"Бижуто камея е било носено като израз на стремеж, вяра и сила. В Древна Гърция младите жени са имали такива украшения с лика на Ерос, богът на любовта, за да покажат своята сексуалност. Или с Медуза, която има змии вместо коса, за да гонят демоните. Макар че в The Cameo е включен само профилът на афроамериканка, колекцията символизира красотата на различието. Камея е символ на безстрашие, възвишеност, креативност и радост, съчетавайки всичко, зад което стои Fenty."

Колекцията включва пръстен, обици, колие и брошка. Всеки модел се предлага в два варианта, светъл и тъмен, като всички са украсени с кристали Swarovski. Цените варират от 340 до 530 долара.

Фотограф на рекламната кампания е нигерийката Рут Осай, а моделите са само от африкански произход.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.