Топ 10 модни тенденции на есен 2018


Топ 10 модни тенденции на есен 2018
Снимка: iStock/Guliver

Краят на лятото наближава (колкото и да не ни се иска) и е време да освежим гардероба си с есенни дрехи. През предстоящия сезон на мода ще са леките материи и дрехите с широка кройка. Земните цветове и принтове също ще бъдат актуални.

Змийска кожа

Летният флорален мотив ще бъде заместен от змийската кожа. Комбинацията от обувки или аксесоари от змийска кожа и кремаво кафяво е уникална. С нея непременно ще привличате погледите към себе си.

Ресни

Каубойският мотив отново навлиза в модата за есента. Черно кожено якe с ресни, панталон или чанта - определено ще са модерни тази есен и с тях няма как да останете незабелязани. Ще бъдат актуални както през есента, така и през зимата. Полите с ресни също са много интересни и определено привличат погледите.

Оувърсайз бижута

Оувърсайз или с други думи огромните бижута ще са хит тази есен. Големите обици подчертават лицето и стоят много добре, особено за официални събития. Купете си бижута в топли цветове като червено, жълто и оранжево или заложете на бяло и черно. Няма да останете разочаровани.

Ярко червено

Този топъл есенен цвят ще се впише перфектно в тазгодишните модни тенденции. Той винаги е бил на мода, но тази есен ще е особено актуален. Можете да го включите в гардероба си в почти всичко - дрехи, аксесоари, бижута, дори грим. Просто изберете най-подходящото за себе си.

Шотландско каре

То много добре се вписва в есенните тенденции, защото внася топлина и уют. Перфектно допълнение към вашата есенна визия.

Кожа

Черните кожени якета винаги са били на мода, но през идващия сезон кожените клинове и панталони навлизат в есенните трендове. Ако ви идва в повече да ги носите през деня, просто заложете на тях вечер, когато ще се чувствате секси и стилни.

Широки ръкави

Както през пролетно-летния сезон, така и през есента къдравите широки ръкави ще са на мода. Те са идеални за дамите, които обичат романтиката. Прикриват несъвършенствата и създават една романтична, женствена визия. Особено нежни са, ако са комбинирани с флорални мотиви в есенни цветове като тъмно зелено, бордо и горчица.

Полупрозрачни материи

Те ще бъдат перфектното допълнения към вашата есенна елегантна вечерна визия. Ще ви направят загадъчни и много ефектни. Изглеждат стилно и през деня под любимия ви блейзър или пуловер.

Златни украшения при чантите

Тази есен цветовете, които ще преобладават при чантите, са черно, червено и зелено. Златните украшения също ще допълнят моделите този сезон. Големите чанти са за предпочитане през деня, а вечер изберете малки, стилни чанти.

Нисък дебел ток при обувките

При обувките ниският дебел ток, който придава стил на всяка дама, ще е на мода през есента. Удобството е на почит, затова инвестирайте повече средства в обувки, които наистина ще ви донесат комфорт през целия ден.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама