Започна Sofia Fashion Week Пролет/Лято 2019


Започна Sofia Fashion Week Пролет/Лято 2019
Снимка: SFW

Вчера вечерта се състоя откриването на престижното модно събитие Sofia Fashion Week Пролет/Лято 2019 в зала EFE на хотел "Маринела".

За пореден път софийската седмица на модата приветства разнообразие от български дизайнери по случай старта на тазгодишното пролетно издание.

Първи на подиума видяхме ослепителните GoTo Jewellery and Diamonds, които с неустоими благородни метали и скъпоценни камъни накараха цялата зала да заблести.

Новата колекция на Петя Джофра ни потопи в чувството да бъдеш Djofra, което усетено веднъж води до пристрастяване. По подиума видяхме тоалети, вдъхновени от смелите жени, които не се страхуват да нарушат правилата.

Смела, различна и провокативна бе и колекцията на Ирина Червенкова, която за пореден път доказа, че е този бранд е предназначен за ценители.

Не останаха незабелязани и дизайните на AMIR, които демонстрираха както на дамите, така и на господата, как да бъдат едновременно елегантни и актуални. Това те постигнаха с дрехи изработени от естествени материи и изпипани до последния детайл.

Междувременно, Vanitta и дизайнерът Гергана Петрова изпъкнаха с облекла с високо качество и впечатляващ стил, подчертани в уникална кройка и създадени с любов.

Лимитираният бранд на Биляна Йотовска, излъчваше неустоими красота и стил, досущ като самата нея. Посланието на тази колекция, представена от редица бикини фитнес модели, бе "Тренирайте и се чувствайте удобно в кожата си".

Биляна Йотовска

С текущата си линия Диана Димитрова и нейният лейбъл One&Only - марка вдъхновена от столиците на лукса, Монте Карло, Дубай, Москва, Париж и Лондон, промениха начина, по който хората виждат плажното облекло. Интересната колекция бе представена със спиращото дъха участие на две красиви, професионални гимнастички.

Wolf Walley също събра погледите на всички с интересни бански и летни рокли. С това ревю всички гости успешно се пренесоха в слънчевите дни на любимия сезон.

Българската марка Kwiat и тази година ни изненада с нови цветове и форми и с колекцията, вдъхновена от комбинацията между екзотиката и урбанизацията.

За първа година отвори врати и атрактивният Sofia Fashion Week Store, където гостите на събитието имаха възможността да разгледат тоалетите от подиума отблизо и да закупят своите фаворити.

След като бе поставено началото на това мащабно събитие, ни предстоят още три тематични вечери, изпълнени с много изненади, приятни емоции и, разбира се, разнообразни произведения на модното изкуство, дело на талантливи дизайнери от България и света.

Както традицията повелява, организатор и домакин на SFW е хотел Маринела, а съорганизатор и официален партньор – Code Fashion TV.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама