Ана Уинтур съветва какво да облечем на интервю за работа


Ана Уинтур съветва какво да облечем на интервю за работа
Снимка: Getty Images/Guliver

Облеклото е от изключително значение за всяко интервю за работа. Сигурни сме, че и вие с часове наред разсъждавате дали костюмът не е твърде формален, а пък онази рокля твърде небрежна. Ами ако трябваше да избирате облекло, за да се срещнете с главния редактор на Vogue, Ана Уинтур? Добрата новина е, че модната икона предлага свои собствени предложения в епизод от видео серията "Go Ask Anna" на Vogue.

Във видеото Ана казва: "Много ми е интересно как се обличат хората, когато дойдат на интервю за работа. Понякога имам чувството, че носят дрехи, които току-що са купили от магазина, а не нещо, което отговаря на техните личност и характер. Мисля, че това, което всеки трябва да помни, независимо дали отива на интервю във Vogue, или в банка, е че никой няма да наеме гардероба ви. Вашият гардероб няма да свърши работата вместо вас, така че бъдете себе си.” А ето и кои са топ 5-те дрехи според главната редакторка на модната библия.

Флорални панталони

Много по-добър избор от обикновените черни панталони. Разбира се, ако искате да изглеждате по-официално, винаги може да ги съчетаете с черна или бяла риза.

Розов блейзър

Разбира се, ако не ви допада цвета, винаги може да изберете друг. Според Ана Уинтър именно светло розовото вкарва весела, спокойна нотка, разчупва цялостната визия, без да е твърде агресивно.

Обувки "Оксфорд"

Не сте най-грациозната жена на токчета? Няма проблеми, "оксфордките" изглеждат супер шик.

Широки панталони над глезена

Край на тесните и прекалено очертаващи панталони. Този модел ще ви накара да се чувствате комфортно и да изглеждате зашеметяващо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама