Какво да носим, когато времето е променливо


Какво да носим, когато времето е променливо
Снимка: iStock/Guliver

Тъй като тук живеем в страна с четири сезона, е малко трудно да се издокарваме всеки ден. Нали знаете как е, днес е 30-градусов, извънредно горещ летен ден и утре – зима през април. Така че, момичета, това е – подгответе се да облечете много дрехи сутринта и да ги свалите следобед. И после ги облечете отново вечерта! Това, което ви предлагаме, е да изберете тениска – бяла или с щампи, зависи от вашия приключенски моден дух. След това измъкнете от гардероба любимите си дънки и жилетка в зависимост от температурите навън. Като завършващ елемент можете да вземете лекото си палто или коженото яке и да се разхождате по улиците. Сетихте ли се? Днес си говорим как да понесем времето, когато не е в настроение.

Не се страхувайте да експериментирате с цветове – пролетта е точното време, за да изпробвате различни цветови комбинации! Инвестирайте в няколко дрехи, които можете да носите удобно сега, но също с които лесно ще преминете към интересни визии за студено време. Даваме ви няколко идеи за насоки.

Роклята с дълги ръкави

Мислите, че този лек материал е само за горещо време? Помислете отново! През следващите няколко месеца можете да носите тази рокля със сандали и обикновени бижута за прохладно и шик лято. Когато дойде есента, сложете си чорапогащи, ботуши и блейзър. След като зимата ни връхлети, изберете си някои ботуши над коляното и пухкав пуловер, за да добавите много топлина на въпросната рокля. (Само не забравяйте да добавите такъв в тъмен или неутрален цвят, така че да е подходящ през сезоните). Е, никак не е зле за една рокля, нали? Удобно може да се носи цели четири сезона! И в петия също, когато не е достатъчно топло да излезете без кожено яке или е достатъчно студено, за да не можете да излезете само по рокля. Този пети сезон е известен още с името март.

Коженото елече

Независимо от сезона, коженият елек е чудесен начин да направите вашата "екипировка" малко по-забавна за случаен петък или щастлив час след работа. За края на зимата, сложете елек върху момичешка рокля + сандали. За есента го носете с любимия си чифт панталони. Когато зимата се дотъркаля, съчетайте елека си с уютен пуловер и бели джинси – това е правилно, те не са само за лятото и пролетта, или с чифт ботуши! Елекът може да е от лицева кожа или с дълъг косъм – колкото повече варианти, толкова по-добре.

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ИДЕИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама