Блейк Лайвли: Да имаш стил означава да мислиш логично


Блейк Лайвли: Да имаш стил означава да мислиш логично

Трябва да признаем, че винаги сме симпатизирали на Блейк Лайвли. Тя е чаровна, усмихната, талантлива и има безпогрешен стил! Актрисата, която в момента очаква второто си детенце от Райън Рейнолдс, застана на корицата на списание Hamptons, за да разкрие нещо повече за модния си усет.

За мен да имаш стил означава да мислиш логично, да прецениш добре повода, за който трябва да се облечеш и не на последно място – да го съобразиш с настроението си. Например, когато чуя Кан, аз си представям, че трябва да комбинирам блясъка на Стария Холивуд с безгрижието и спокойствието на Лазурния бряг. За там винаги търся дреха, която би стояла добре под жарките лъчи на слънцето и не би ме злепоставила заради вятъра.”

„В ежедневието си се обличам според настроението, но щом стане дума за червения килим, винаги си задавам въпроса „Добре, Блейк, каква ще го играеш този път?” Защото всяка поява на такъв тип събитие е роля, това не е реалният живот, винаги трябва да се превъплътиш в дрехата, да ѝ вдъхнеш живот. Един път съм фаталната жена, друг път искам да приличам на невинна русалка и т.н.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама