Бляскав финал на Sofia Fashion Week 2016


Бляскав финал на Sofia Fashion Week 2016

Грандиозният моден форум Sofia Fashion Week 2016 завърши с бляскава гала вечер в препълнената зала EFE на Hotel Marinela. Мащабното модно събитие приключи с ексклузивни ревюта на специални гости и световни марки с представителства в България, както и афтър парти с DJ TARKAN.

Световният моден гигант Fashion TV отразяваше финала на Sofia Fashion Week пролет/ лято 2016.

Начало на ревютата даде модната марка "Валентино" (Valentino), която показа колекция пролет/лято 2016. Тя е вдъхновена от haute couture колекцията 1967, африканската и аборигенската култури, а в дрехите са заложени ексклузивни ръчни детайли. Жената, която носи "Валентино” е свободна по дух, но въпреки това много изискана и женствена.

"Ермано Шервино” (Ermanno Scervino) представи колекция пролет/лято 2016. Дизайнерът изучава съблазняващата и съвременно елегантна страна на женската душа. В тази колекция това е постигнато чрез свръх женствени и предизвикателни силуети, комбинирани с летни връхни дрехи, наподобяващи мъжки смокинг. Цветовете и лекотата на колекцията са вдъхновени от сафари приключенията. Ръчно изработени бродерии и елементи допълват изкусно направения меланж от дантела и скъпоценни камъни.

Nina Naustdal (Нина Нощдал) пристигна в България с голяма английска телевизия специално за Sofia Fashion Week 2016. На грандиозния финал на модното събитие дизайнерката показа дамски колекции есен/зима 2016 ready to wear и пролет/лято 2017 на своята луксозна лайфстайл марка „Нина Нощдал Лондон”. Тя е носител на няколко награди и създава висок клас мода, ready to wear, бижута, аксесоари, булчински и детски колекции. Всички модели на дизайнерката са ръчно изработени в нейното ателие в Лондон, като тя лично контролира всеки етап от производството и гарантира, че всяка част е завършена с най-високо качество.

Wolford представи модели, вдъхновени от света на красотата, елегантността, качеството, финеса и идеите. 

Трикратната носителка на Златна игла на Академията за мода – София Борисова – показа модели от своята модна марка Sofia Sposa Milano, която се предлага само в чужбина – най-вече Италия, а отскоро и в САЩ. Тоалетите са изработени от висок клас дизайнерски материи, с които работят големите имена в модата. Колекцията включва официални и булчински тоалети, а роклите се усещат като втора кожа, не само заради уникалността на тъканите, а и благодарение на съвършената кройка.

Снимки: Иван Йорданов

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама