Блясък и кич на тазгодишната „Мет Гала“


Блясък и кич на тазгодишната „Мет Гала“
Снимка: Getty Images/Guliver

Едно от най-великите модни събития, наричано още „Оскарите на Източното крайбрежие“, събра на едно място някои от най-големите имена в музиката и киното. Тазгодишната церемония "Мет Гала" премина под футуристичната тема „Мода в епоха на технологии“. Голяма част от звездите се бяха постарали да спазят дрескода, други ни оставиха с впечатлението, че изобщо не са го разбрали, докато трети откровено се бяха престарали...

Клеър Дейнс

37-годишната актриса определено беше една от звездите, които привлякоха най-много внимание в тоалета си. Клеър беше облечена в светеща рокля на Zac Posen.

Тейлър Суифт

Чаровната актриса беше почти неузнаваема! Платинено русата коса, комбинирана с тъмно червило и къса сребриста рокля, дело на Louis Vuitton, се вписаха чудесно в темата на мероприятието.

Бионсе

Звездното събитие не мина и без присъствието на Бионсе, която винаги се е отличавала с безупречен стил. Латексовата рокля в нежен цвят, изработена от модна къща Givenchy, коренспондираше перфектно с темата на събитието. Изключение направи ужасяващият грим на певицата, който успя да втрещи всички модни критици.

Сестрите „Кардашиян-Дженър“

Ким Кардашиян и Кайли Дженър се бяха доверили на един и същи дизайнер – Balmain, което обяснява и защо тоалетите им са толкова подобни. За разлика от тях, третата сестра от клана, Кендал Дженър, бе заложила на стилна рокля от Atelier Versace.

Кейти Пери

Чаровната певица определено се нареди сред звездите, които бяха приели темата „Мода в епоха на технологии“ твърде буквално. Драматичният тоалет на Prada, в комбинация с тежкия грим и екстравагантната прическа, ни подействаха по-скоро стресиращо.

Рита Ора

Гласовитата звезда определено бе сред дамите, които се отличиха със стилна и умерена визия. Рита демонстрира свеж поглед над зададения дрескод с пищна рокля на Vera Wang, съчетана безпогрешно с нежен грим и прибрана коса.

Кейт Хъдсън

Актрисата също се появи на Мет Гала с футуристична рокля от Atelier Versace, съобразена с надслова на модния бал.

Мадона

Както винаги, Мадона си е Мадона и това не подлежи на коментар. Скандалната певица се появи с още по-скандален и от самата нея тоалет, който нямаше особена връзка с темата, но за сметка на това привлече не малко погледи...

Ема Уотсън

Една от любимите ни актриси изглежда, че не беше разбрала какво точно се очаква от тоалета ѝ. Тя бе заложила на корсет и екстравагантен панталон на Calvin Klein, но определено не успя да се нареди след модните отличници на събитието. За сметка на това, можете да разгледате както хубавите, така и странните тоалети на другите знаменитости, в галерията ни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама