Българка отново украси корица сп. Vogue


Българка отново украси корица сп. Vogue

Българката Нора Шопова, която излезе на корицата на списание Vouge през 2014, отново изгря в модната библия. Броят за месец април на турското издание е озарен от прелестните черти на панагюрката.

Моделът, откритие на агенция Ivet Fashion, е първата българка, която е украсявала корицата на най-популярното списание за мода в света.

Тя е снимала за множество световноизвестни брандове и списания из цял свят. Нора блести и от кориците на румънския Elle, немската Grazia. Заснемала е впечатляващи едиториали за модни списания като Io Donna, Flair magazine и Cosmopolitan. През 2014 година Нора Шопова спечели наградата "Модел на годината” на сп. Grazia, а през 2015 година влезе в престижната класация на сп. Forbes "Топ 70 на българските знаменитости”. Кариерата и минава през всички модни столици Ню Йорк, Париж, Лондон и Токио.

Скоро очакваме да излезе и сесията й за английското издание на "Hello”, която красавицата засне в Дубай през февруари.

Нора има невроятна харизма и уникално излъчване, които са ключът към нейния успех. Освен върху модната си кариера, тя работи и върху магистърската си степен по Право. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама