Българка участва в ревюто на Valentino (ВИДЕО)


Българка участва в ревюто на Valentino (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Българката Бойка Матова (на главната снимка) взе участие в Седмицата на модата в Париж. Вчера тя дефилира на ревюто на Valentino, на което дизайнерът Пиерпаоло Пичоли представи колекцията си за Пролет/Лято 2023.

Модният спектакъл започна с час закъснение, което определено изнерви част от присъстващите, сред които бяха Зендая, Наоми Кембъл, Флоранс Пю, Ерика Баду и Ашли Парк.

Пичоли каза, че късите дрехи и прозрачните материи откриват личността. Някои модели бяха с лица и вратове, покрити с логото на марката. Визуалната игра присъстваше и в разголените топове, панталони в телесен цвят и пера.

Обърнати подгъви, изрязани рокли, както и бляскави лилави рокли с шлейф, разкриващи плът единствено на гърба, допълваха визията. 

Вижте цялото ревю в долното видео:

20-годишната Бойка Матова от година и половина има договор с "Ивет Фешън". Високата 175 см моделка е родена в Свищов, но от години живее в София. През последната година Бойка работи изключително активно за различни кампании, които снима в Сеул и Токио. В момента тя разпределя времето си между Лондон и Париж, където я очакват стотици модни ангажименти. Нейната агенция в Париж е IMG, от която са тръгнали повечето от световните топ-модели.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама