Героите от Маргаритка ще посрещат малчуганите в двата нови магазина на COOL CLUB


Героите от Маргаритка ще посрещат малчуганите в двата нови магазина на COOL CLUB
Снимка: COOL CLUB

Новата верига за детска и бебешка мода COOL CLUB стъпва с България с два магазина непосредствено преди трескавата подготовка на малчуганите за училище и детска градина.

Първият магазин вече отвори врати в Sofia Ring Mall, ниво 1. На 25 август, четвъртък, от 18.00 часа героите от любими Маргаритка ще очакват своите фенове, за да се снимат и попеят заедно.

Биби, Мими и Маргаритка ще посрещат малчуганите и на откриването на COOL CLUB в The Mall, ниво -2 на 4 септември, неделя, от 11.00 часа.

Всички клиенти в първите дни след откриването на магазините ще могат да се възползват от 20% при закупуването на удобните и модерни дрешки за момчета и момичета от 0 до 14 години.

COOL CLUB е основана през 2001 г. в Полша и предлага облекла, аксесоари и обувки за деца, създадени от дизайнерите на SMYK – международна компания за детска и бебешка мода с над 300 магазина в световен мащаб. Нейният успех се основава на отличния баланс между вкусовете на децата и очакванията на родителите за стила, качеството и цената на дрехите и обувките.

Цялата колекция на COOL CLUB е вдъхновена от най-новите тенденции в света на модата, а всеки месец клиентите могат да намерят нова тематична COOL CLUB колекция за малчуганите. За дизайнерите на COOL CLUB детството е комбинация от уникални моменти, пълно е с цветове и приключения, които остават в съзнанието завинаги. Всяко дете обича да се чувства удобно и да се харесва в дрехите си. А задачата на родителите е да изберат облекло, което пасва на всяка ситуация. Дрехите и аксесоарите с марка COOL CLUB напълно отговарят на очакванията както на децата, така и на родителите. COOL CLUB акцентира върху високото качество на материалите които са подходящи за всеки повод. Компанията има за цел да придружава своята млади клиенти във всеки момент от живота им – от раждането до 14-годишна възраст.

COOL CLUB е създаден за деца, но се оценява от цялото семейство.

Последвайте COOL CLUB:

Fb: bit.ly/3wokmJu

IG: instagram.com/coolclub_bulgaria/

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама