GLAMI: Най-сигурната и стилна онлайн модна търсачка, която промени веднъж завинаги начина, по който пазаруваме


GLAMI: Най-сигурната и стилна онлайн модна търсачка, която промени веднъж завинаги начина, по който пазаруваме
Снимка: GLAMI

Ако сте фен на модата и трендовете, то най-вероятно вече познавате GLAMI! Модната търсачка, създадена с идеята да събере и организира цялата модна индустрия на едно място, така че всеки да може да я потърси и открие лесно. В България тя предлага над 945 000 продукта от 9 000 различни марки на фантастични цени , като ви осигурява вдъхновение, но също и най-лесното, най-пълното и приятно пазаруване. Ако не сте запознати все още с GLAMI, моля, продължете да четете.

Запознайте се с GLAMI – модна търсачка, която прави пазаруването по-достъпно и по-лесно

Модната търсачка GLAMI.bg обещава да превърне онлайн пазаруването в забавно, бързо, безопасно и високоефективно изживяване. С повече от 120 включени български и международни магазина, събрани на едно място и предлагащи безброй възможности за избор на дрехи, чанти, обувки и други аксесоари, това определено е правилният инструмент за всички нас, които искаме да обновим гардероба си, особено в навечерието на празничния сезон.

Как да пазарувате с помощта на модната търсачка GLAMI?

С интелигентната категоризация на продуктите, множеството филтри за търсене и персонализирания преглед на предпочитанията на всеки посетител, GLAMI опростява пазаруването до такава степен, че всички можем да намерим точно това, което търсим. Няма нужда да сме много напред с технологиите и няма значение какви са нашите възраст, пол и конкретен стил. Особено по това време на годината, точно преди Черния петък и празничния сезон, имате нужда от GLAMI повече от всякога, защото това са дните, когато всички обмисляме нови покупки за нас и за любимите ни хора. Вече няма нужда да се чувствате изгубени и стресирани, търсейки от електронен магазин в електронен магазин и влизайки от приложение в приложение, за да намерите идеалните артикули. Сега всичко, което трябва да направите, е да посетите GLAMI.bg и ще можете да откриете най-доброто, което се предлага, както и невероятни оферти и отстъпки, дори и сред марки, които не познавате. В допълнение към класическите филтри за търсене (цвят, размер, марка, електронен магазин и други), в GLAMI можете да използвате и филтри като „повод“, „сезон“, „тенденции“, „модели“. Не е ли това перфектното пазаруване? А напълно актуализираното ръководство за използваните материали може да помогне дори и на най-взискателните, да научат повече за качеството и устойчивостта на тъканите на артикулите.

Всички ваши любими артикули могат да бъдат включени в списъка ви с желания, ако сте решили да помислите още малко или да изчакате подходящите намаления. А той е много лесен за създаване – просто трябва да кликнете върху сърцето, което ще видите към всеки продукт. Когато поискате да прегледате отново любимите си артикули, всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху иконата на сърцето в горния десен ъгъл и списъкът ви с желания ще се отвори и ще покаже всички продукти, които сте запазили досега. Освен това всеки път, когато даден продукт е в намаление, ще получавате информация по имейл и по този начин ще можете да го закупите на най-изгодната цена.

Персонализираните алтернативни предложения са нещо, което вярваме, че би ви развълнувало приятно, така както вълнува и нас. Те се предлагат на всеки посетител в зависимост от навиците му за пазаруване. Ето какво означава това – колкото по-конкретни сте в търсенията си, толкова по-лесно GLAMI разпознава всичко, което харесвате и при всяко ново посещение ще виждате на началната страница предложения от любимите си марки, цветове, модели и категории! Всеки посетител на GLAMI може само с една стъпка да достигне до модния продукт, който иска, но не знае как да търси. Всичко, от което се нуждаете за целта, е вашият смартфон, таблет или компютър! Можете да използвате GLAMI от настолен компютър, мобилен телефон и таблет, но и мобилното приложение е също толкова лесно, безопасно и добре организирано за ползване, така че да пазарувате, където и да се намирате. Дори на плажа! Мобилното приложение има две версии – за iOS и Android. Ние в GLAMI се стремим да превърнем откриването на модни решения и пазаруването в приятно преживяване чрез всичко, което правим и се надяваме да му се насладите, както никога досега!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама