Глезени на показ


Глезени на показ
Снимка: iStock/Guliver

Навярно притежавате поне един чифт панталони, рокля или пола с дължина до глезена. Ако отговорът ви обаче е негативен, то побързайте да поправите пропуска, тъй като е време да се запознаете с чара и предимствата на дрехите с дължина до глезена.

Елегантност

За разлика от миди панталоните, при тях можете да си позволите по-вталена кройка. Ако работата ви изисква по-консервативен и стриктен дрескод, заложете на елегантността с костюм, изграден от сако и панталони с дължина точно до глезените. Комбинирайте с обувки на висок ток, за да издължите силуета. Освен с костюм, представителната визия се постига и по други начини. Имате право да я разнообразите просто с красиво палто, мек пуловер и стилни панталони, разбира се, стигащи до глезените, насочвайки погледа към обувките, които е добре да бъдат на ток.

Деним на хоризонта

Вечният и любим деним винаги е актуален и намира място дори сред облеклото на най-претенциозните дами. С панталони от деним внасяте комфорт в деня си. Подходящи са за свободното време, но и за офиса. Разкроени, но пък придружени от дълго палто в базов цвят, деним панталоните ще се превърнат в най-добрите ви приятели, ако все още не са го направили. Придайте акцент на визията с обувки в ярък цвят. През уикенда можете да се доверите на пантоните до глезените, съчетани със спортни обувки като кецове или маратонки за оптимална свобода на движението, както често го прави и Хейли Бийбър.

Женственост

Преминаваме нататък с полите и роклите, които ще подчертаят женствеността ви. Солей, асиметрия, флорални мотиви, кожа – разнообразието от материи е налице и ви подканя да експериментирате. Предполагаме, че все повече ви се иска пролетта да настъпи и да си отдъхнете от огромните пуловери, якета и шалове. И през сегашния, но и през следващия сезон, полите и роклите, стигащи до глезените, са сред трендовете. През зимата имате опцията за съчетаване с боти или ботуши, които ще ви стоплят, а и със спортни обувки и показващи се цветни чорапи. За по-топлите дни не е необходимо да ги скривате, все пак идеята е глезените да са на показ.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама