Готова за пролетта с Jordi Labanda


Готова за пролетта с Jordi Labanda

Съвсем скоро предстои да посрещнем пролетта, да захвърлим дебелите тъмни дрехи и да внесем пъстрота и свежест в гардероба.

Днес ви представяме една уникална, цветна и много стилна колекция - Listen to the flowers на дизайнера Jordi Labanda. Тя включва практична раница, удобна чанта за през рамо и три модела несесери, всеки от тях изключително подходящ за ежедневните ви козметични принадлежности. Освен тези аксесоари в колекцията са включени и страхотни аксесоари за офиса и училище – две тетрадки със спирала и четири модела папки, с които всички задачи ще бъдат организирани със стил.

Чантата за през рамо от колекцията е изключително практична и вярваме, че ще се превърне във ваш незаменим помощник в забързаното ежедневие. Със своя цветен десен и избродиран надпис „Listen to the flowers”, този аксесоар определено спечели нашите женски сърца от пръв поглед и моментално влезе в списъка ни с пролетни покупки.

А страхотната новина е, че в онлайн магазин Orange center сега всички продукти от колекцията са с 50% намаление! Разгледайте цялата колекция на Jordi Labanda „Listen to the flowers” ТУК.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама