Грами 2020: Дълбоки цепки, ярки цветове и смели дизайни


Грами 2020: Дълбоки цепки, ярки цветове и смели дизайни
Снимка: Getty Images/Guliver

62-те годишни музикални награди „Грами“ са една от главните спирки в сезона на червените килими и грандиозните събития. След „Златните глобуси” и Наградите на гилдията, снощи В Ел Ей се проведе награждаването на някои от най-големите имена в музикалния шоубизнес. Доста статуетки отидоха при Били Айлиш, а останалите късметлии можете да видите ТУК.

Що се отнася до външния вид, спокойно можем да кажем, че роклите на повечето звезди определено бяха на границата между стилно и пошло, между оригинално и чисто налудничаво. Разбира се, имаше дами, които бяха заложили на по-изчистени тоалети.

Ариана Гранде

Младата изпълнителка бе избрала тоалет на Giamabattista Valli. Ариана много бързо замени „Красавицата и звярът” с „Пепеляшка”.

Дуа Липа

Албанката заложи на бранда Alexander Wang. Макар да е съвсем ново десетилетие, по всичко личеше, че Дуа Липа изпитва носталгия по 90-те.

Алиша Кийс

Роклята на Алиша Кийс от Atelier Versace олицетворяваше всички неща, които очакваме от най-добре облечените звезди на Грами - бляскави пайети, силно изразена талия и дълбока цепка, но без да изглежда сякаш се е престарала.

ФОТО АКЦЕНТИ ОТ ЦЕРЕМОНИЯТА ТУК

Гуен Стефани

Роклята, ушита от Dolce & Gabbana, имаше бродирани мидички, събрани от приятеля на певицата, Блейк Шелтън. И по ирония на съдбата, беше перфектният нюанс на булчинското бяло.

Криси Тейгън

Ярко оранжевата рокля, дело на Janina Couture, беше трудно да се пропусне. В съчетание с пищно деколте и дълбока цепка, звездата изглеждаше наистина секси.

Приянка Чопра

Смуглата красавица заложи на рокля кимоно с доста ретро звучене от модния бранд Ralph&Russo. Актрисата аксесоари с диамантени обеци, пръстени и бижута с копче.

Хайди Клум

Доста подобно стилово на Приянка, беше и Хайди Клум с рокля на Dundas, която не оставяше много на въображението.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама