Хит на 2023: "Разводен" пръстен


Хит на 2023: "Разводен" пръстен
Снимка: iStock

Пръстените обещания, годежните пръстени и брачните халки са предназначени да означават някакъв вид романтичен съюз. Заети сте или скоро ще бъдете. Но какво ще стане, ако захвърлим цялото това традиционно позиране на вятъра и си върнем „венчалния пръст“? Точно така се е появил разводният пръстен.

Пръстенът за развод се носи в знак на ангажимент към себе си след раздяла. От Jessica Flinn, известна фирма за бижута, споделят, че от началото на годината все повече жени си купуват сами пръстени за раздяла или развод. Причините? Много жени се чувстват голи без пръстените си на този пръст, затова си купуват нов, който няма привързаности към никого, освен към тях самите!

Тенденциите на 2023: Секси корсет

Но закупуването на нов пръстен в чест на новооткритата ви свобода не е единственият начин да се справите с тенденцията. Специалистите по сватбени и годежни пръстени са забелязали 300-процентно увеличение на заявките за ремоделиране. В съчетание със 139-процентния ръст на търсенето хаштага #divorcerings в TikTok, експертите смятат, че много дами искат да променят старите си годежни пръстени със скъпоценни камъни.

Джесика Алън, главен изпълнителен директор и основател на Jessica Flinn, казва:

„Чувствам, че повече хора от всякога се отдалечават от социалните стереотипи по отношение на житейските графики като кариера, закупуване на къща, женитба и деца. Вместо това виждаме клиенти, които идват с толкова много истории за разказване... Въпросът е, че няма вид бижута или пръстени, които да са „извън играта“, просто защото не сте омъжени и сгодени.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама