Тенденциите на 2023: Секси корсет


Тенденциите на 2023: Секси корсет
Снимка: iStock

От многото модни тенденции, които са се въздигали и затихвали през вековете, корсетът (и облеклата, вдъхновени от него) редовно се завръща със стил. Независимо дали харесвате ретро модели от старата френска школа, или си падате по топове в стил корсет за ежедневно облекло - през цялата му история той е бил обичан заради способността му да оформя "пясъчен часовник". 

Ако все още не сте забелязали възхода на тази необичайна тенденция, наложила се благодарение на сериала „Бриджъртън“, значи сте пропуснали доста. Ако искате да разнообразите стила си с готини начини за носене на корсет, днес ще ви представим доза вдъхновение.

Хит за пролет 2023: Пола от деним

С рокля

Тази визия има потенциала да изглежда като костюм, така че съчетайте елементи, които са в една гама - бежово с кафяво например, така че вместо контраст, да създадете по-фин вид.

С ежедневни панталони

Може би не сте съвсем готови да се откажете от тези разкроени клинове. Въпреки това, ако се надявате да намерите щастлива среда между удобно и стилно, просто сложете корсет с любимото си еластично долнище.

С малко кожа

Комбинирайте своя дантелен черен корсет с кожени елементи, като дълъг блейзър или чифт панталони.

С дънки

Тук няма как да сбъркате. Ако вече сте се наситили на визии със сатенени топове, корсетът е също толкова забавна алтернатива.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама