8 звезди над 50, които НЕ се обличат спрямо възрастта си


8 звезди над 50, които НЕ се обличат спрямо възрастта си
Снимка: Getty Images

Обществото понякога има определени възприятия и отношение към по-възрастните дами, които носят дрехи, предназначени за „по-млади жени“. Някои дори стигат доста далеч, вярвайки, че след 50 години жените трябва да се обличат по-скромно от уважение към очакванията на другите. Ние обаче вярваме, че някои дами, прехвърлили тази възраст, показват доста успешно на всички модни критици колко удобно се чувстват в кожата си. Ето кои са тези уверени дами.

Топ 10: Най-добре облечените звезди на Оскари 2023

1. Салма Хайек, 56 години

Салма Хайек е от онези звезди, които непрекъснато споделят снимки и селфита по бански и показват прелестите си.

2. Дженифър Лопес, 53 години

Дженифър Лопес винаги е била еталон за красота с младежкия си вид и безупречна кожа. Перфектното тяло също е нещо, с което певицата се гордее и което показва доста често.

3. Дженифър Кулидж, 61 години

Дженифър Кулидж, чиято кариера се възроди след наградата "Еми" за ролята ѝ на Таня Маккуоид-Хънт в сериала на НВО "Белият лотос", беше обявена за Жена на годината за 2023. Тя няма идеални мерки, но не се притеснява да показва формите си.

4. Холи Бери, 56 години

Красивата актриса се впусна във фитнес и уелнес предизвикателство през 2020 и резултатите не закъсняха. Макар винаги да е имала хубава фигура, Холи разкри, че за пръв е имала плочки на корема, когато е минала 50 години.

„Чувствам се и изглеждам по-млада от всякога, защото тренирам здраво и защото искам да бъда там за децата си. Искам да видя и моите внуци, но не просто как се раждат, а да ги видя как растат.”

5. Сандра Бълок, 58 години

6. Хелън Мирън, 77 години

7. Луси Лиу, 54 години

8. Джейми Лий Къртис, 64 години

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама