Хит за пролет 2023: Макси пола от деним (СНИМКИ)


Хит за пролет 2023: Макси пола от деним (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Никоя визия няма да бележи пролетния моден пейзаж повече от дънковата макси пола. Една от най-големите модни тенденции на 2023 и контрапункт на микро-минито от миналата година е макси полата от деним. Сега тя е навсякъде, търпеливо затаила дъх за по-топло време.

Вижте още: 6 груби грешки при носенето на дънки, които съсипват визията ви

И ако първата ви асоциация е Бритни Спиърс или Дженифър Анистън, вие сте на грешен път. Този сезон става дума за шик, прилепнали модели, които са създадени да ласкаят всички форми и височини.

Всеки сезон дизайнерите ни примамват с нови начини да носим деним, но последните ревюта бяха изцяло посветени на дългите поли. И то толкова дълги, че понякога служеха като метла на подиума!

Докато избягвате кален терен, можете да заложите на моделите с висока талия на Burberry и полите със състарен деним ефект, които ни показаха от MM6 Maison Margiela и GCDS.

Инфлуенсърите очевидно бяха вдъхновени от това, което видяха на модните подиуми и техните итерации не закъсняха. Скандинавската инфлуенсърка Пернил Тайсбаек носи макси поли без прекъсване тази година, а Джиджи Хадид отскоро е в редиците на феновете на тренда.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама