6 груби грешки при носенето на дънки, които съсипват визията ви


6 груби грешки при носенето на дънки, които съсипват визията ви
Снимка: iStock

Леви Щраус измисля дънките през 1871. Оттогава до днес това облекло се е променило много и се е превърнало в неразделна част от гардероба на може би всеки човек на планетата. Решихме да разберем какви грешки обикновено правим, когато носим дънки, и как да ги коригираме.

1. Двоен деним

Двойният деним отново е в тенденция, така че лесно можете да комбинирате дънкови ризи или якета с дънки. Но не е необходимо да се опитвате да съчетаете нюансите на денима. Напротив, различните нюанси ще създадат контраст и ще омекотят визията ви.

2. Неправилна дължина на правите дънки

Дънките с прав крачол са основен елемент от облеклото и това ги прави толкова популярни. Класически прав крачол се чупи точно на глезена, докато твърде дългите дънки могат да причинят допълнително обем около тази област.

Вижте още: 5 тенденции, които видяхме на Седмицата на модата в Милано

3. Небрежни шевове

Независимо какви тенденции са актуални в момента, долните ръбове на дънките трябва да са равномерни и чисти. Дори да изберете модел с разнищен подгъв, уверете се, че не се влачат и не са мръсни.

4. Твърде тесни ботуши до коляното

Първо, най-добре е да комбинирате ботуши до коляното само с тесни дънки, защото широките дънки ще се набръчкат около коленете ви, изкривявайки силуета ви. Второ, изберете ботуши, които са широки около прасеца.

5. Дънки със средна талия, издърпани до талията

Дънките с висока талия са на мода от няколко години, защото изглеждат стилни и удобни за носене. Въпреки това, ако имате любим чифт дънки със средна талия, не е най-добрата идея да се опитвате да ги издърпате до кръста си и да ги закрепите с колан, защото ще се получи неприятния визуален ефект „камила“.

6. Тесни дънки, които са твърде дълги

Късите дънки сега са на мода, но тесните дънки, които се набръчкват около глезените ви, са голямо „Не“. За да направите дънките си малко по-къси, можете да ги изрежете или подгънете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама